Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Man kan jämföra den man älskar, med sommaren


Du är sommaren

Det bästa

med sommaren

är när du smeker

min kind

dina handflator är mjuka

som himmelens moln

din blick

är solens blick

dina ord

är en ängels ord

ditt hår är lent som siden

där det ligger mot mitt ansikte

jag vill inte ha

världens alla rikedomar

inte bli mäktig

som Usas president

inte ha världens alla kvinnor

inte heller vill jag

ha sommaren

för det är du

som är sommaren




Fri vers av Skrivarn
Läst 156 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-04 09:59



Bookmark and Share


    en tid för länge sedan
vad vackert, dikten doftar tillochmed sommar
2008-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Skrivarn