Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mormorskarameller



Mellan mina kaffebefläckade tänder
knastrar två mormorskarameller...

Röd och vit-randiga
Knastrande
Sötsliskiga

Mormor förmanar:
- Du ska inte tugga på dem Elin. Du förstör dina fina tänder...

Kaffebefläckade tänder, tänker jag




Fri vers av Elinn
Läst 367 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-04 21:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elinn
Elinn