Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min vän

Tänk om det hade varit du
Tänk om du skulle åkt iväg
i den blinkande bilen
med det skarpa ljudet

Jag hade inte klarat av det
Att se min bästa vän
ligga på en bår
med massa människor runt sig
utan att jag fått veta hur det var med dig

Ett liv utan dig
hade verkligen varit ett
rent helvete

Jag önskar att vi aldrig
kommer behöva gå olika vägar
Men jag vet att det kommer vi
Vi ska på rent olika håll
Du dit & jag åt andra

Det kommer bli så annorlunda
Nu träffas vi minst en gång om dagen
Om ett tag blir det kanke bara en gång i veckan
Det kommer bli så tomt
inte bara tomt
utan helt jävla värdelöst
allt kommer vara så jävla sjukt

Men du?
Bästa vänner skiljs väl aldrig
Dom stannar väl förevigt
Dom har ett band som ingen kan bryta
& en vänskap som ingen annan
än dom själva förstår.

& Jag tror att den vänskap vi har
är den starkaste som någonsin
har funnits













Fri vers av greeneyes
Läst 235 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-04 22:37



Bookmark and Share


  mollypop
Ah vad bra Johanna!
Och vem är det? Sivan? =)
Om ni är så bra vänner så tappar ni ALDRIG kontakten.
2008-03-05
  > Nästa text
< Föregående

greeneyes