Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Med all respekt för dom stora ....men ju fler kockar....


Misslyckandet....

I fosterställning de ligger

fäller sina tårar

Alla dessa visdomar

mänskligheten skulle viga

Kärnan var ju god

budbärarna trovärdiga

budskapet enkelt

...kärlek






Övriga genrer av Mauri
Läst 436 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-03-05 00:00



Bookmark and Share


  Jessica Jungsin
väldigt bra skriven, känslosam
kanon text :)
2008-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Mauri
Mauri