Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i jakten på lycka

jag har glömt hur man äter
och att maten faktiskt smakar
den äcklar mig mest

jag äcklar mig mest
men ändå när jag väl äter trotts ikke existerande hunger
så kan jag inte sluta
ge mig bara mer

mer

mer

vill vräka i mig tills jag exploderar

jag äcklar mig!
så jag äter inte av ren princip
och hoppas att smala flikkor e lyckligare




Fri vers av Vingklippt Ängel
Läst 394 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-05 00:39



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Smala flickor är inte alltid lyckliga.
Det är ofta de som alltid sitter och tisslar och tasslar om andra.
Hur kan man vara lycklig då?
2008-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Vingklippt Ängel
Vingklippt Ängel