Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland är det jobbigt att släppa någon. Jag har någon som jag aldrig kommer att kunna släppa... helt. Och jag kan inte förstå varför det är så.


Isolerings-byte.

Jag kan inte förstå varför jag fortfarande tänker på Dig
Du är inte värd en minsta bit av min tankeverksamhet

Men ändå tar Du upp tid och plats
Och tro mig
Jag har försökt att stänga igen,
låsa dörren, kasta nyckeln
Men på något sätt hittar Du sprickorna som Du lämnade
När Du vände om och gick
Jag har inte en chans att värja mig när Du bryter dig in igen

Jag antar att isoleringen är dålig!

Hur ska jag kunna gå vidare,
Med Honom,
När jag har Dig i bakhuvudet hela tiden ?

Och jag vill inte att Du svarar så rart
Som Du gör
På mina sms jag skickar
När jag tänker på Dig som mest
När jag saknar dig så oerhört
Och jag inte kan låta bli att undra
Vad Du gör, vad som händer hos Dig och när vi ska ses igen
Bara för att det är kaos hos mig

Jag måste skaffa ny isolering!

Det är inte Dig jag ska tänka på nu
Det är Honom

Och ändå kan jag inte låta bli att undra
Hur det skulle ha varit nu
Om det hade varit
Du och jag



Vi




Övriga genrer av Anno
Läst 364 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-05 14:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anno
Anno