Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlossning pågår

Jag borde inte
Men jag vill så gärna
Dela sängen, nätterna
Frukosten och dagen med dig

Min själ, min kropp har vaknat till liv
Suktar efter din beröring
Precis som det var

Efter år av isig och frostande kyla
Känner jag blodet som sakta tinar
Tar fart
Susar genom mina ådror
På nytt

"Jag känner mig som femton", säger du
Jag känner mig tafatt




Fri vers av Anno
Läst 288 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-10-27 22:42



Bookmark and Share


  Blowingbubbles
Du kan du.
Och det känns!
2012-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Anno
Anno