Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det som varit och ännu är.

På en sajt på internet möttes vi första gången
Du skrev en kommentar om Lordi som jag besvarade
På den vägen är det
Våran envisa kärlekshistoria

Vi har älskat och åtrått, men aldrig nått fram
Till slutdestinationen
Målet
Till Du & Jag

Antagligen för att jag med min dumma konstnärssjäl
Och med kräftans personlighet som är så velig, hemkär och nervös
Aldrig vågade
Men jag ville så mycket
Önskade allt
För Oss

Istället blev det en kantstödd kärlek
På reahörnan som aldrig tycks ta slut




Fri vers av Anno
Läst 248 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-12 23:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anno
Anno