Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Som det är hos mig just nu.


Livet.

Trassel, kantigt och rörigt
Och ändå känner jag mg nöjd

Jag vet vad jag har
Och jag vet vad jag får

Dubbelt så dåligt
eller
dubbelt så bra ?

Ledsen
eller
glad ?

Eller ska jag bara vara glad.




Fri vers av Anno
Läst 283 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-03-24 12:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anno
Anno