Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att hata så man älskar, och älska så man hatar.


Det finns stunder...

Det finns stunder
Då jag slår dig
Över käften så att tänderna lossnar

Det finns stunder
Då jag spottar
Rätt upp i ansiktet på dig

Det finns stunder
Då jag sparkar på dig
Fastän jag vet att du ligger
Och jag står

Det finns stunder
Då jag inte gör annat än pratar illa om dig
Bakom din rygg

Det finns stunder
Då jag skulle ge vad som hellst
För en kram, en minut med dig

Precis som just nu.




Fri vers av Anno
Läst 341 gånger
Publicerad 2008-04-02 09:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anno
Anno