Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du väntar så trofast

Fortfarande, efter flera år
Hör jag dig säga att du väntar



Jag kan inte för världen förstå
vad jag har, som är värt att vänta på



Du säger att du fastnat,
för min blick, för mina ord



För mitt sätt att vara

(du är alltid dig själv, som du säger,
det finns ingen annan som du...)




En kliché med tomma ord,
betyder ingenting
ord från vem som hellst



Men när orden bubblar ur dig
vet jag att det är sant




Fri vers av Anno
Läst 225 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-12 00:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anno
Anno