Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När ska du förstå?

Det är inte, som det var en gång
Förut
Du förstår inte mig
Inte heller oss
Eller vad jag, vi, du
Behöver

Du har nog aldrig heller
Riktigt förstått




Fri vers av Anno
Läst 306 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-02-12 00:22



Bookmark and Share


    Marcuslengman
Förklara för mig så jag förstår.
2010-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Anno
Anno