Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
för att det patetiska blir som smör i solen:; ovärderligt lättförsvunnet dunstar som.. allt som egentligen inte finns , sa Agnes Cecilia


Rim-frost i mars



mina fingrar mot ditt anlete - geometri
någon helt annastans. bara fantasi
de räknar med plus och med minus, med pi
och politiken sen.... megalomani

konvex och konkav
när det ska det bli av
att du blir en hjälte och jag blir en slav
du dansar på ängen, jag gräver din grav
du dör mot marken
jag föds i ett hav

mina fingrar mot ditt anlete - sidenlen hud
när du sover: melodier. toner och ljud
att ens höra efter vore förbud
\"allting är vackert\"- vilken jävla attityd

min närvaro bestals mig under ett rån
den återfanns senare djupt i bersån
folk tisslar och tasslar i outtalat hån
men vem korsar armar och säger ifrån?

naglar och glitter
en makt du besitter
i min kupade hand finns det fågekvitter

djupt under ytan
i ren extas
exploderar människan
går logiken i kras


jag river alla skisser
strör för vinden-men diskret
livet är kyligt men luften är het
sinnen och lungor, de enda som vet
att


även den ljuvaste poet kan vara

analfabet




Fri vers av Nemona
Läst 429 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-03-05 16:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nemona
Nemona