Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Återseendet


Jag måste ha tagit
för mycket ögonkräm

antirynktårarna
rinner
och hjärtat

hjärtats hjärna
fattar inte
att det gått 20 år
sedan Den Blicken slickade
rädslan från min kropp
och etsade fast någonting-vad-
en liten blå fågel kanske på vaden, eller nåt, bestäm du,

antirynkkrämsvid
i mina

dina

leende
för världen
på Facebook




Fri vers av katiana
Läst 361 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-05 21:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

katiana
katiana