Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hack i häl

Drömruset
som tårar ögon

hack i häl hela
vägen

solljus till trots
vårlukt
dunka in

drömrusets dimma
hjärnans vindlingar
ihopträngda på överfull
kollektivtransport

tunna linjer av svett
och tårar bakom
mörka glas

hack i häl hela
tiden

08.03.06




Fri vers av Lena Renman
Läst 406 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-03-06 12:48



Bookmark and Share


  devilsangel
mycket välskrivet om känslorna inombords som kan mala sönder, göra så ont...
2008-03-09

  Maria Zena Viklund
mycket bra skrivet och känner hur jag förnimmer

tunga linjer av svett och tårar bakom mörka glas!
2008-03-08

  Lena Renman
Om hur det som finns inombords, tankar, känslor, drömmar och mardrömmar, påverkar upplevelsen av här och nu, handlar det här.
2008-03-08

  katt.inc
Önskan om ett annat liv, en annan plats, är tankar som far genom mitt huvud när jag läser denna fina dikt.
2008-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Lena Renman
Lena Renman