Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nära är långt borta ändå


Omhåll
snälla söta
omhåll

svep in
snälla rara
svep in

fyll ut
fyll på
fyll upp

bara tunn hud
skiljer mig från
utanför

ensamnära
alla dessa utan
namn

avstånd utan
slut
bråddjup


08.03.06

 




Fri vers av Lena Renman
Läst 777 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-03-06 12:45



Bookmark and Share


  Maria Zena Viklund
underbart ord, omhåll! fint skrivet!
2008-03-08

    Lillemor
Fin känsla för längtan!
Jag läser dock inte som
bristningslängtan, utan \"bara\"
längtan efter närhet. Så där
som det kan göra när ensamheten
kyler kroppen till is.
2008-03-06

  katt.inc
En mjuk ömhetstörstande dikt men med ett slut som andas hopplöshet. Jag blir berörd av din dikt.
2008-03-06

    Maria Malm
Gillar dessa ord \"omhåll\" och \"ensamnära\".
2008-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Lena Renman
Lena Renman