Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleksbrev

Villkorslöst gav jag mig för jag visste att oddsen var på vår sida.
Du gav lika mycket tillbaks och vi var lycklig,
oerhört lyckliga.
Tiden rann iväg och \"för alltid\" fick ett tvärt slut.

Jag fann kärleksbreven idag, de du skrev,
för att hylla vår kärlek,
för att visa vad jag betydde för dig.

Du vet väl att jag aldrig tvivlade?

Tiden rann iväg och \"för alltid\" fick ett tvärt slut.

Jag har breven kvar,
i en låda,
med minnen.

Oddsen var på vår sida,
men för alltid är en oerhört lång tid...




Fri vers av Diffusiaria
Läst 442 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-03-06 12:55



Bookmark and Share


  Kalle.O
"Oddsen var på vår sida,
men för alltid är en oerhört lång tid..."
Ryser när jag läser det..
Snyggt!
2008-07-09

  aol
oj så starka rader om en kärlek som var
så igenkännande

läs min dikt kär den önskar jag alla människor kraaaaam
2008-03-07

    ej medlem längre
Ömt och vackert skrivet!
2008-03-07

    CaMillA
mmmm vad mysigt det lät, från vem e breven? ;)
2008-03-06

    ej medlem längre
Vacker betraktelse..
2008-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Diffusiaria
Diffusiaria