Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är få som styr här i världen, de bestämmer över våra liv tyvärr




Hur jag ser på dagens värld

dagens värld är bra för den

som är sjuk och får hjälp

är usel för den som är sjuk

och ej får hjälp

är en värld som endast styrs av

de starka i samhället

de bestämmer modet¨

de har mest pengar

mest status

störst frihet

vill vi leva

i en sån värld?

VILL DU DET?




Fri vers av Skrivarn
Läst 156 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-06 16:39



Bookmark and Share


    en tid för länge sedan
visst är det orättvist, men vad jag tror kommer hända, med tanke på omständigheterna kommer de \'\'mäktiga\'\' förgöra sig själva och självklart alla andra \'\'omäktiga\'\' också. för många är vi bukdockor tar på oss, äter, säger som de vill och få står över men inte till 100%. aldrig till 100%. bra och tänkvärd text!
2008-03-06

  isidore
Har du läst spengler, högkulturer går under, ingen vill väl leva i slutet.
2008-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Skrivarn