Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Paradiset kommer, det känner jag på mig


Befria oss

Vi skriker efter dig

vi ber 

att du ska komma

vi längtar efter dig

vi mördar

 för att nå dig

kan du

komma  imorgon

bara för

mänsklighetens skull?

Jag gör

vad du vill

befria oss paradiset!!

 

 




Fri vers av Skrivarn
Läst 150 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-06 16:49



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
En dag skall det himmelska Jerusalem komma ned på jorden.
2008-03-06

  Kristina Wallbing
Jättebra skrivet om den desperata längtan efter frihet!
2008-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Skrivarn