Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Verkligheten är kanske inte så som vi tror att den är, vem vet vad döden är för något egentligen? Det ju går ej att fråga de döda ju


Är döden livet?

Det vi upplever

som verkligt

är det verkligt?

är livet

istället en dröm

och drömmen livet?

eller är livet

och drömmen

bara något

våran hjärna skapat

kanske börjar livet

när vi tror det slutar:

när döden flåsar

oss i nacken

är det istället

livet vi känner då?




Fri vers av Skrivarn
Läst 168 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-06 18:21



Bookmark and Share


  odyne
Allt är bara en illusion
2008-03-06

  Larz Gustafsson VIP
Man kan övergå från död till liv redan innan den fysiska döden inträder.
2008-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Skrivarn