Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bortspolade fotspår



Vi blev till stjärnstoft
Vi blev till dagar

Ja, vad blev det
av oss
Kapten?

Sakta rullar vågor
över dagar som smälter,
smälter ner till år

Sakta blir allt åter
till jord till jord till jord

Vi blev till dagar
Vi blev till år
Vi blev till stjärnstoft
Vi blev till ingenting




Fri vers av Queen_of_Rain
Läst 440 gånger
Publicerad 2005-06-06 19:48



Bookmark and Share


  Ida Nilsson
Så fin! Så eftertänksam..så underbar! Både gullig och lite hemsk. Jättebra
2005-07-09

  lilla ego
tyckten den här va fin i all sin enkelhet, lugn och behaglig att läsa samtidigt som en väcker lite funderingar...
finfin :)
2005-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Queen_of_Rain
Queen_of_Rain