Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Utseende är det enda dagens människa bryr sig om( iallafall ungdomar)


Folk ljuger

folk ljuger

de ljuger

hela tiden

de säger att

utseende inte är viktigast

personligheten kommer först

så fel

dagens människa

bryr sig bara om sex 

man måste se bra ut

det kommer i första hand

gillas inte det

så spelar det mindre roll

om man är

lika kärleksfull som Jesus

 




Fri vers av Skrivarn
Läst 249 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-07 09:10



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Folk är farliga, dom bits
Säg, visste du det?
Dina grannar bits
Den där kärringen med
Hon som sitter mitt emot dig
på tunnelbanan
bits... (Ebba Grön)

Jesu kärlek är villkorslös och Han har inte anseende till personen.
2008-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Skrivarn