Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi skiter i att lossa på knuten

Jag känner en trygghet i dig,
För jag vet att du alltid finns där när jag behöver dig
Jag vill inte stanna kvar, men vi band fast varandra redan första gången vi sågs
Och jag kan inte slita mig loss, för knuten sitter allt för hårt.
Egentligen vill jag nog inte släppa taget, för jag kanske inte hittar någon som du.
Men jag är trött på dina frusna fingrar som karvar i mitt hjärta efter något mer
Jag älskar inte dig
Och du älskar inte mig
Men på något sätt hör vi ihop
Vi båda trånar efter något vi tror finns där ute, något andra kallar för kärlek
Men vi vet inte säkert, alla andra kanske ljuger
Så vi håller fast i varandra
Och skiter i att lossa på knuten




Fri vers av Elfrida
Läst 378 gånger
Publicerad 2005-06-06 20:38



Bookmark and Share


    vilsen
en snygg titel, och sista rad, den gör allt, ännu bättre :)
2006-01-26

  Dan Linder
Att vara bunden till den man älskar är både ett paradis och ett plågoris...kärleken är en stark magnetisk kraft, vi kan inte röra oss ur fläcken. Detta fångar du mycket bra i din dikt!
2005-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Elfrida
Elfrida