Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt liv som nörd


men när jag inte förstod bättre
i den uteblivna tolkningens vals

startade jag om datorn




Övriga genrer av Laijza
Läst 350 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-03-07 12:55



Bookmark and Share


  micke marin
Ha ha kul känner igen
Alltid klokt att starta om i dylika lägen
2008-03-09

  aol
ler stort bravo
2008-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Laijza
Laijza

Mina favoriter
kökskärlek
Genklang