Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

22.35

Jag vill låna din gestalt
skära den i bitar
för att se
om jag har
lämnat ett endaste avtryck
efter alla våra nätter




Fri vers av kittyheartpink
Läst 367 gånger
Publicerad 2005-06-06 21:34



Bookmark and Share


    Mejja
Finfint skrivet och jag känner igen mig om jag tar bort den sista raden. Tackelitack!
2005-06-06
  > Nästa text
< Föregående

kittyheartpink
kittyheartpink