Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De allra flesta tycks blunda för vår världs problem




Varför försvarar ni vår värld?

jag kan inte förstå

jag kan inte fatta

att vi människor

försvarar det moderna samhället

vi lever i

hur kan man

göra det?

hur kan vi alla blunda

och se på

när vår värld

kvävs av

vår egoism

och pryltörst

vi kramar ur världen

all dess näring

som man

kramar ur vattnet

ur en trasa

tänk på

att våra efterkommande

kommer stå där

med endast fasa

 

 

 

 




Fri vers av Skrivarn
Läst 183 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-07 15:58



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag försvarar det inte.
Jag menar att det är ett Sodom.
2008-03-07

  mare VIP
..bra ord....många är apatiska, livlösa och så klart du skrev : egoister
för många av dom !
2008-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Skrivarn