Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om människor


anser jag att vi alla är lika mycket värda




Övriga genrer av glittertindra
Läst 291 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-03-07 18:04



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Så sant!
2008-03-19

  Limestoned
nä, alla är inte lika värda! alla gör vi olika handlingar som gör att vi uppvärderas/nedvärderas! vad finns det för andledning för mig att vara god människa hela livet om jag ändå förblir lika mycket värd som en som aldrig kämpar, en massmördare eller en bedragare?
När vi föds är alla lika värda, men inte efter det.
2008-03-19

  Johan Bergstjärna
Ja!
Bra!
2008-03-07

  Lilla My* VIP
Kloka ord i litet format!!
Varför skulle vi inte?
2008-03-07

  Larz Gustafsson VIP
Vad leder denna insikt egentligen fram till?
2008-03-07

  isabel louise
instämmer! synd bara att många är så blinda av maktkomplex!
2008-03-07
  > Nästa text
< Föregående

glittertindra
glittertindra