Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ingen förstår..

Ingen förstår mej, vad ska jag göra?
När allting känns fel och ingen vill höra.
Jag sjunker ihop och väntar på natt.
Ingen vet om min hemliga skatt.
En skatt så vacker att änglarna gråter, endast himlen hör hur det låter.


Inte riktigt klar än men ändå :)




Fri vers av fiischwer
Läst 347 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-03-07 21:03



Bookmark and Share


  aol
gillas
2009-08-11

  isidore
jag tror jag förstår, det är inte kul att vara född.
2008-07-25

  la paz
fina ord i en sorglig text.
2008-06-24

  Louise. J
Jag gillar verkligen det du skrivet..
2008-03-15
  > Nästa text
< Föregående

fiischwer
fiischwer