Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blick och fingrar berör dig

och i den
här blicken
jag trevande
ger dig

söker jag ett svar
på om jag inte
egentligen borde
ge upp dig

kunde inte låta bli
att låta mina fingrar
stilla famla dina
armar på tunnelbanan

fast jag inte borde
vill vara hel med dig
tror inte du vill mig

ska inte
borde inte
falla igen

inte falla handlöst
för något som inte
har än chans

en förhoppning som
jag inte tror mig
ha en chans att
förverkliga

I mitt sinne dansar
kärleken sin yviga polska

I verkligheten är min kärlek
en dyster ensam vals




Fri vers av virre
Läst 648 gånger
Publicerad 2008-03-08 08:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

virre