Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En bekräftad oro

Jag ville inte

Att ni skulle mysa på kvällen

För jag visste

Att dagen efter

Skulle ni bråka




Fri vers av Frågetecken?
Läst 306 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-08 09:54



Bookmark and Share


  Haugen
låter inte så bra det där =/ men förstår dig dock :(
2008-06-07

    vemod
den här fick jag tänka efter en stund med!

men du är så otroligt skicklig!
2008-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Frågetecken?
Frågetecken?

Mina favoriter
Buenas tardes, amigo?