Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om människor 2



vill jag bara säga att alla har lika värde, kvinnor som män




Övriga genrer av glittertindra
Läst 332 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-03-08 13:35



Bookmark and Share


    Satusilmät
Riktigt och jag vill tro att värdet sitter inuti människan och strålar sedan ut till andra människor. Många människor känner sig mindre värda och blir ofta behandlade därefter;torr jag.
2008-03-23

  Björn Karlsson
Självklart!!!!
ingen står över eller under
2008-03-08

  thyra
Ja, det har vi, och det måste poängteras ofta :) Bra påminnelse!
2008-03-08

  Ewa-Britt Nilson VIP
Ja människors värde
är konstant likadant
absolut helt sant
2008-03-08

  Larz Gustafsson VIP
Men vi har olika funktioner.
Sara kallade Abraham \"herre\".
2008-03-08
  > Nästa text
< Föregående

glittertindra
glittertindra