Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bröder!

Bröder
Mina bröder
Mina bröder som bryr sig om mig
Ni
Ni mina bröder
Ni mina bröder är dom som bryr sig om mig
Allt
Allt jag har
Allt jag har är mina bröder

Jag kan ej
Jag kan ej leva utan dom

Dom är bäst
Dom vill jag ej mista
För dom är bäst

Kan ej leva utan er
Kan ej vara utan er

Alla jag vill
Är att ha er kvar
hela mitt liv vill jag har kvar
ha kvar er<3

För jag älskar er och
ni är som bröder ska vara
Tack tack
Älskar er <3




Fri vers av ElinÄlskarDikter
Läst 189 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-08 13:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ElinÄlskarDikter
ElinÄlskarDikter