Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bäcken

Livet är som en bäck
det är bara att följa strömmen....




Fri vers av ElinÄlskarDikter
Läst 214 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-08 13:57



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Nej. Aldrig.
Mot strömmen!
2008-03-08
  > Nästa text
< Föregående

ElinÄlskarDikter
ElinÄlskarDikter