Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Syskonkärlek


Bror. (behöver bara skriva av mig.)

Du var nyss här

(och jag måste bara skriva av mig)

För allt känns så oerhört
långt borta när
du kramar mig

och

att veta hur du förlåtit mig,
tagit tillbaka alla dumma ord om hur jag
dragit skam över familjen.

Sagt att det var du som gjorde det,
just den stund du gav mig skulden.

Att få se dig le, och säga:
\"det är såhär jag mår bra\"

och



höra dig säga att du inte behöver bli ledsen,
när du dricker längre.

Jag bara älskar det.

Men bror,

det som betyder mest är ändå när vi samtidigt
frågar i mun på varandra:
\"Är allt bra?\"





















och när vi båda förväntar oss ett ärligt svar.






Fri vers av Noomie
Läst 265 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-03-08 19:27



Bookmark and Share


  Stensamlaren
:) bra ni är du och din bror
2008-03-09

  Spider
väl skrivet, ta väl hand om bror
2008-03-08

  octobertragedy
jag ryser. på ett positivt sätt.
2008-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Noomie
Noomie