Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Citat från "I should have known better" och "A hard day´s night" - The Beatles


Advices through the world

 

Födas som The Beatles, liksom tidlöst

Öppna ögonen och smälta allt som finns

trots att man också hör det

 

Smaka? Ja, gör det, våga kasta dig ut i det stora

Det bits inte

 

I never realised what a kiss could be

"You don´t see many of these nowaday´s, do ya?"

 

Tonerna i allt du gör kommer bära dig

Lyssna under ytan




Övriga genrer av Amy
Läst 277 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-03-08 20:18



Bookmark and Share


  tatjana
Lovely :)
Jättefin, tyckte mycket om!
2008-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Amy
Amy