Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
och det är inte så att jag VILL älska dig


sliter ut sömmarna på en skräddarsydd kostym


undrar du inte ibland
hur asfalten smakar efter att
den blivit regnkysst och solslickad
fler gånger än vi någonsin smakat
på varandras själar

jag vill slita ut ditt hjärta ur din kropp
i samma sekund som jag trycker ner
dig på marken och våldtar ditt sinne
med orden som satte hela livet på spel

din luft dansar lyckligt i mina lungor
och lyckan stannar kvar i mig även när
jag andas ut för jag känner din värme
implodera mot min hud och i ögonvrån
kan jag ana klockorna stanna
(det är du och jag nu, 3, 2, 1, nu)

jag vill dra ur mig pulsen som ett snöre
och knyta den hårt runt din hals tills
du inte längre klarar av att andas utan
att ha mig nära och känna min puls
(den är på high speed baby)

undrar du inte ibland
hur sanningen smakar efter att
den blivit blandad med lögner
fler gånger än vi någonsin menat
kärleken i våra blickar

jag har lungor som passar din luft
så perfekt som skräddarsydda kostymer
och du ville ju alltid ha kostym
du ville ju alltid ha kostym
(men ville du någonsin ha mig?)

jag vill slita ut ditt hjärta ur din kropp
i samma sekund som jag trycker ner
dig på marken och våldtar ditt sinne
med orden som satte hela livet på spel





men jag är inte så säker längre
på att du ens har något hjärta







Fri vers av vetlandaslyna
Läst 287 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-03-08 21:17



Bookmark and Share


  micke marin
Snyggt. Gillar att läsa, särskilt snyggt är det med luften och lungorna, det blir extra nära på nåt sätt. Bra bra!
2008-03-14

  Bjarne Nordbö
Smålands vassaste penna, huka er gubbar...
2008-03-14

  korpfjäder
Ja vad ska man säga, annat än att den har utvecklats...
din förmåga att berätta om den där krävande kärleken som river och sliter är fenomenal. Utan att använda stora ord hittar du en intensitet som inte bara sliter i den du skriver om utan också i mig.
2008-03-08
  > Nästa text
< Föregående

vetlandaslyna
vetlandaslyna