Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

39 graders feber och ett förvirrat hjärta.



Du är för vacker för mitt eget bästa.

något för speciell

något för duktig
på att omedvetet äga mina tankar.




Fri vers av cecabom
Läst 370 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-03-08 21:42



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Du är för vacker för mitt eget bästa.

Enastående!
2008-05-13

  Amina
nämen det är ju cicci. det borde jag kunnat gissa. du rä ju duktig själv. appplåd!!puss på dej själv.
2008-03-08
  > Nästa text
< Föregående

cecabom
cecabom