Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dagar väcks bortom dem

Och är vi inte alla på väg
åt fel håll
hela tiden?

Och är vi inte alla ben
under stålhättor
när vi älskar?




Fri vers av cecabom
Läst 387 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-17 01:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

cecabom
cecabom