Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vi och du och jag och nu

Låt oss dö ikväll älskling
för ingen morgondag av denna värld
kan stråla likt sekunderna
sous tes jambes.




Fri vers av cecabom
Läst 394 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-19 22:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

cecabom
cecabom