Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och vi väntade oss en morgon av framtid

mina livsbröder, mina lyckans systrar
sjung med mig ikväll
håll kvar i ögonblicket, vrid er nacke i dansen
och söta ansikten rullar in i hörnen,
öppna vinet, för ikväll är det fest!
Glöm er vardag
glöm för den gode fan i mitt hjärta
allt vad framtid och morgondag må vara.

Res er mot den rungande gryningen
stolt likt de nymfer ni är
Höj era nävar och sjung med mig
om generation Skuld och morgondagens död




Fri vers av cecabom
Läst 360 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-19 22:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

cecabom
cecabom