Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
du får mig verkligen på fall,............. :)


Jag hatar att inget veta

Jag är då inte bra på att sjunga

och jag är inte speciellt duktig på fotboll

jag kan inte räkna matte

jag är urusel på språk

och skulle definitivt haft nytta av en talpedagog

 

 

Men Jag kan bemästra en vind med min vindsurfingbräda

och jag kan lyfta minst sextio kilo i bänkpress

Jag har klarat av att tämja en del tjejer

Och jag har tillochmed lärt mig behärska ordets styrka,

lärt mig att använda ord, som kan lyckas fånga folks sinnen

 

Men

Fortfarande,

Vet jag inte vad jag ska säga till dig

när du tittar mig i ögonen

 

kärlek? 

 

jag som alltid har ett svar,

något att säga

 

är helt tom nu

när det är Du som lyssnar

 

Kärlek?

 

Vet ingenting längre

 

tös, du har verkligen fått mig på fall

för jag Vet verkligen inte hur jag ska tackla dig

jag Vet inte

 

 

 

Och Fan som jag hatar att inget veta

 

 

 




Fri vers av ooskar
Läst 608 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-03-08 22:41



Bookmark and Share


    lxsl
Sjukt bra hur du lyckas framställa kärleken som en svaghet. För det är den (Och en massa annat jättebra också men fortfarande en svaghet).

60 kg är bra också. Men snart slår jag dig, det är lugnt.
2009-02-09

    Issand.
hahahaha, den var bra

applåd ;D
2008-11-06

    eva m h
Underbar!
2008-06-27

  RADIOANSIKTE
Den är söt (och jag är sämst på att ge konstruktiv kritik).



Din bild äger förresten apmycket, bara så att du vet, haha.
2008-05-09

  noname_realmind
Ursnyggt poetat!!

Dina växlingar, mellan att inse sina svagheter och sina styrkor... suveränt... sen övergången till ovissheten, när DET STORA knackar på dörren...

Gillas!! :))

**APPLÅD**
2008-04-03

    En Liten Poet
Att veta är inte så jobbigt egentligen, men ibland kan det bli en pina. Jag anser ändå att ovetandet var det bästa som människan hade...
2008-03-08
  > Nästa text
< Föregående

ooskar