Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

de e svart

kan inte hjälpa de
men allt bara händer
så är det
och så förblir de
allting är svart
allt blir mörkt
ingenting finns längre
så är det o så
kommer det att förbli
vi måste stoppa detta
groteska anfall
men hur
de vet ingen
förutom dom som kan allt opm det här hehe
e dom på plats
kan dom försäkram att detta funkar att vi blir lugna av detta




Fri vers av headspinn 488
Läst 213 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-09 02:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

headspinn 488