Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattsång

....

det är långt
efter midnatt
och allt har
täckts med sot
men vi har
fortfarande inte
erkänt att
du är månen
jag är solen
och ingenting
binder dessa klot
samman
mer än det
oändliga
oöverstigliga
avståndet
där ingenting
av värde
synts levande
på åtskilliga
sekunder

....




Fri vers av kittyheartpink
Läst 400 gånger
Publicerad 2005-06-07 11:51



Bookmark and Share


  Sebastian Lönnlöv (sidhe)
Originell metafor! Grattis till den :)
2005-06-08
  > Nästa text
< Föregående

kittyheartpink
kittyheartpink