Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jungfru Marie Bebådelsedag


28. Ängelns budskap

Maria
Du skall bli havande
och föda en Son
Han skall bli stor
och kallas Den Högster Son
Maria
det Barn som Du skall föda
är Heligt
Hela gudomens väsen
finns i ditt Barn
Maria
Du bar Ljuset
fram till oss
Låt oss bli stilla
och ta emot detta under
det största av alla
Maria
låt oss få stämma in
i Din lovsång
och prisa Herrens storhet
















Fri vers av Maria T
Läst 469 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-03-09 13:13



Bookmark and Share


  elinchristina
dina texter är otroliga.
jag gillar de skarpt!
2008-03-18

    Bodil Sandberg
Du skriver med stor känsla och innerlighet..din poesi är onekligen stark och skön!tack
2008-03-14

  Connie
Det bor 900 änglar hemma hos mig! Jag samlar på änglar ;)
2008-03-14

  Bibbi VIP
Det här andas helighet.
2008-03-10

  Michaela Dutius
Mycket vacker - om den mest unika händelsen världen skådat - Ordet vart kött och tog sin boning ibland oss
2008-03-09

  Larz Gustafsson VIP
Just det. Herrens storhet. Inte Marias.
2008-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Maria T
Maria T