Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Take it easy

Ett liv i en lögn
En löng i ett liv
Två Substantiv
Man kan säga att mitt liv är
en ordklass
En förvirrad tjej
det är väl också ett substantiv
Men förvirrad det är väl ett adjektiv
En förvirrad tjej ler
Då är väl ler ett verb
Förvirrad, vi kör på det
Det beskriver mig bäst
just nu
Men det kan förändras fort
Om 2 sekunder kan jag gråta
och 5 sekunder efter det
kan jag skratta
Jag är förvirrad
Men vet inte riktigt varför
Kan vara för att jag inte riktigt förstår vad som händer
Denna jävla värld, Sakta ner
Jag behöver det
Eller egentligen
Alla behöver det

Det är nog det som världens befolkning behöver
Ett lugnare sammhälle




Fri vers av greeneyes
Läst 218 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-09 15:17



Bookmark and Share


  mollypop
Du skriver så grymt bra Johanna.
2008-03-09
  > Nästa text
< Föregående

greeneyes