Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett brev med kärlek

Ett brev med kärlek
ett brev med mina tysta tårar
ett brev förseglat med kyssar
jag vill sända dig styrkans vindar
trons magiska hopp
jag vill sända dig kärlekens änglar
att smeka din kind
ett brev med önskans rosor
om den vackraste tiden
den dyraste tiden
jag vill sända dig kärlek
min vän ,för att ditt hjärta
ska sluta gråta

 




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 279 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-09 16:08



Bookmark and Share


  Fånga dagen
Fint och och vackert skrivet du är en omtänksam människa
med kärlek i ditt hjärta
Anna-Karin
2008-03-09
  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~