Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Finns

Finns ingen ilska kvar,
finns inget sug som drar,
finns inga enkla svar,
för alla dessa dar,

finns inget självklart mål,
finns inga mörka hål,
finns inget säkert här,
det finns inget alls, jag svär...




Fri vers av Baldy
Läst 300 gånger
Publicerad 2005-06-07 12:54



Bookmark and Share


  Charly
Denna älskar jag! Ett enkelt språk med mycket innehåll i varje litet ord! Den känns ganska uppgiven, men så kan man ju känna ibland. Det gör jag och nu äntligen har du satt ord på mitt tillstånd!
2005-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Baldy
Baldy