Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla mina känslor

De simmar runt, runt
i en enda stor,
ocean,
alltså känslorna.
i mig

De välter över mig
konstant,
som ivriga, piskande
vågor,
alltså känslorna
i mig

De slår hårt, hårdare
för varje gång de sjunger; \"all is full of love\"
och jag klarar inte av mer, snälla Björk?
det finns hajar
i mitt känslohav!

Dessa känslor
får inte plats
inuti mig, längre
så de strömmar ut, ut..
alltså tårarna..

som en mäktig tsunami
tar de över
i alla situationer
jag har ingen kontroll
Kom, rädda mig..
rädda mig Björk?

Visa mig att allt
är fullt av kärlek.




Fri vers av Venkis
Läst 363 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-09 20:10



Bookmark and Share


  aol
stka känslor i ett härligt flöde
2008-03-10

  Fånga dagen
Starka känslor vacket beskrivet

Anna-Karin
2008-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Venkis