Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När de svaga reser sig och slår tillbaka


Revolutionens timma

Jag tar inte

emot mer

skiten du slänger

 på mig

slänger jag tillbaka

revolutionens timma

är slagen

för det känns

i hela magen




Fri vers av Skrivarn
Läst 141 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-09 20:20



Bookmark and Share


  Bortklemad
Dags att ge tillbaka!
2008-03-09

  Larz Gustafsson VIP
Kamptider!
2008-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Skrivarn