Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När jag älskar dig...

 

 

 

 

 

 

När jag älskar dig

förändras planeternas rangordning

Fiskarna ökar i havet

likaså födseln  av pojkar

Gud kommer tillbaka till jorden

och bosätter sig i din stad

 

När jag älskar dig

 blir körsbär i vår trädgård glödande

månen reser i min blodcirkulation

och mitt utseende ändras

jag blir träd, blir regn..

 

När jag älskar dig

äger jag jorden och allt på den

Jag rider till solen på ett moln

och stjärnorna gnistrar på himmeln i tusental

för att frön ska planteras på våra kuster

så träden bli längre och rosor växer upp ur havet

 

När jag älskar dig

somnar soluppgången i min säng

och gryningen väntar utanför min dörr

 

När jag älskar dig

växer ett nytt kärleksspråk upp

nya städer och nya länder upptäcks

Fåglarna flyger från dina ögon med dikter av honung

Husvagnar rider från dina bröst som bärs av indiska örter

mangofrukter faller överallt

skogar tar eld

 

När jag älskar dig

skakar dina bröst av deras skam

vänder blixten och åskan

som ett  svärd i en sandig storm

 

När jag älskar dig

erövrar jag världen med orden,

erövrar modersmål

verben,

pronomen

syntaxer

 

När jag älskar dig

sopar  jag bort början av händelser

med ett nytt språk

som har

musiken av vatten och budskapet av elden

 

 

men..

 

när du älskar mig

 

tänder jag den kommande åldern

och stoppar tiden i dina ögon

och utplånar raden

som skiljer

tiden ifrån detta ögonblick...

 

 

 

 

 

 

Och jag fortsätter att älska dig tills domedagen ankommer




Fri vers av issac.a.m
Läst 573 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2008-03-12 18:55



Bookmark and Share


  aol
fantastisk poesi
2008-03-18

  Betlehemsstjärnan VIP
Underbara ord, och när det gäller dina dynamiska kraft av kärleksord, ska jag aldrig sluta förundras. Enormt vackert/B
2008-03-13

  Aisha VIP
......ojoj...issac..vissa dagar har jag bara inte ord för en relavant kommentar till dina texter....men du vet vad jag tycker....applåd och bokmärker!...kram från Aisha
2008-03-12

    sunnanvind
Sitter bara o förundras..mästaren av ord ,Issac ! Ord födda inom en man med så mycket längtan och kärlek! Du gör kärlekspoesi som ingen annan...
2008-03-12

  Maria Zena Viklund
här ger du mig rysningar som börjar längs ryggraden och reser sig uppåt,\"men..



när du älskar mig



tänder jag den kommande åldern

och stoppar tiden i dina ögon

och utplånar raden

som skiljer

tiden ifrån detta ögonblick...\"


Du stannar tiden med dina ord och fyller mig med allt!

applåd och bokmärke!
2008-03-12

    ej medlem längre
Underbart fint!
2008-03-12

  prinscess VIP
väldigt vackert
2008-03-12
  > Nästa text
< Föregående

issac.a.m
issac.a.m